چه غذاهایی برای برگزاری مجالس عروسی مناسب است؟

عروس و داماد قبل از برگزاري جشن عروسي هميشه دغدغه نوع و نحوه پذيرايي از مهمانان را دارند که امري کاملا طبيعي است و نمي توان به آن بي توجه بود. غذاهايي که براي برگزاري مجلس عروسي انتخاب مي شود، بايد با توجه به ذائقه و سليقه مهمانان باشد. مواد غذايي که براي تهيه شام استفاده مي شود، نوع و مقدار ادويه، چيدمان و رنگ غذاها مي تواند بر اساس منطقه جغرافيايي و يا مطابق با عرف منطقه جغرافيايي باشد. براي مثال زماني که جشن عروسي در خوزستان برگزار مي شود، غذاهايي دريايي و همچنين خورشت هايي بومي اين منطقه مي تواند به عنوان غذاي پذيرايي استفاده شود.
اما توصيه ما اين است که در کنار غذاهاي سنتي، با غذاهايي که در جامعه عرف است، نيز از مهمانان پذيرايي شود. براي مثال غذاهايي همچون زرشک پلو، باقالي پلو با گوشت بره، برنج سفيد و جوجه کباب، خورشت فسنجان، ته چين مرغ، بوقلمون بريان مرغ يا غاز بريان و بره بريان نيز از جمله غذاهاي معروف ايراني هستند که در زمان پذيرايي از مهمانان در هر سفره اي ديده مي شود. وجود اين غذاها در سر ميز شام مهمانان، جشن عروسي را رسمي تر مي کند.

 

کترينگ عروسي
کترينگ به معناي غذايي است که در رستورانها تهيه مي شود. اين مراکز براساس سفارش مشتريان، غذاها را به تعداد و با کيفيت عالي تهيه مي کنند. از جمله ويژگي هاي کترينگ مي توان به کاهش زحمت تهيه غذا اشاره کرد. عروس و داماد با مراجعه به کترينگ و سفارش غذا، مطمئنا ديگر دغدغه شام عروسي را نخواهند داشت. اما انتخاب غذاها براساس سليقه عروس و داماد و همچنين با توجه به شرايط جغرافيايي خواهد بود. طبخ غذاهاي دريايي براي عروسي هايي که در منطقه جغرافيايي شمال برگزار مي شود، مطمئنا يک نوع پذيرايي معمولي خواهد بود. اما همين غذا براي مناطق مرکزي از قبيل يزد، يک غذاي تشريفاتي محسوب مي شود.

با توجه به اينکه آشپزها و سرآشپزهايي که در کترينگ مشغول خدمات رساني هستند، به کار خود مهارت کافي دارند، اما ممکن است عروس و داماد نظر و سليقه خاصي نيز داشته باشند که البته با صحبت کردن و ارائه پيشنهاد مي تواند در زمان طبخ غذا اجرا شود. البته مراکز خدمات تشريفات مجالس عروسي در اين زمينه راهنماي خوبي مي باشند.

ظروف غذا
زماني که غذا انتخاب مي شود، مطمئنا ظروفي هم که براي غذا بايد استفاده شود، متناسب با نوع غذا خواهد بود. براي مثال وجود يک بشقاب سوپخوري زماني که در کنار غذا سوپ نيز طبخ شده، ضروري است. به طور کلي ظروف بايد با توجه به غذاها انتخاب شوند که توسط مديريت سالن پذيرايي انجام مي شود. براي برنج تنها يک بشقاب کفايت مي کند. اما اگر غذايي که در کنار برنج بر روي ميز گذاشته مي شود شامل کباب و خورشت است، در اين صورت وجود يک ظرف ديگر نيز ضرورت پيدا مي کند.

 

چيدمان غذا
توصيه ما براي پذيرايي هر چه بهتر از مهمانان، استفاده از چندين نوع غذاست. اما غذاها بايد خيلي زيبا و خيره کننده تزئين شوند. زماني که غذاها با تزئينات متفاوت بر روي ميز قرار بگيرند، مطمئنا پذيرايي را به نحو بهتري جلوه مي دهند. در صورتي که تنها از يک نوع غذا استفاده کرده ايد، تزئينات و چيدمان غذا بايد به نحو بهتري انجام شود. اين کار باعث مي شود که ميز غذا در چشم مهمانان کاملتر به نظر برسد. اگر شما از چندين نوع غذا هم استفاده کرده ايد، تا زماني که اصول چيدمان و تزئين ميز را رعايت نکنيد، مطمئنا جلوه خاصي نخواهد داشت.

نوع غذاهاي برگزاري مجالس عروسي
وجود برخي از غذاها در برگزاري مجالس عروسيجز ملزمات است. براي مثال برنج از جمله غذاهايي است که وجود آن بر روي ميز ضروري است. اما نوع برنج و کيفيت آن اهميت زيادي در نحوه پذيرايي دارد. معمولا برنج شمال داراي طعم و بوي مست کننده اي است اما از نظر ظاهري نمي تواند به مانند برنج هاي هندي و پاکستاني باشد. در اين صورت شما مي توانيد با توجه به ذائقه مهمانان يکي از اين دو را انتخاب کنيد. خورشت ها و کباب ها نيز در کنار برنج استفاده مي شوند. انتخاب نوع خورشت و همچنين طعم آن نيز اهميت زيادي در پذيرايي دارد. براي مثال اگر خورشت فسنجان انتخاب مي شود، براي آن چندين طعم شيرين، ترش و ملس وجود دارد. شما مي توانيد متداولترين آن را در ميان دوستان و آشنايان خود پيدا و انتخاب کنيد.

چند نوع غذاي ايران براي مجالس عروسي
از جمله اصيلترين غذاهاي ايراني که موسسات برگزاري مجالس عروسي انتخاب مي کنند مي توان به موارد زير اشاره کرد:

چلوکباب: يک غذاي ايراني و اصلي که از يک بشقاب پر از پلو، کباب برگ (يک سيخ) يا کوبيده (دو سيخ) با گوجه فرنگي کباب شده، سماق و نوشيدني (معمولا دوغ) است. البته کبابها نيز انواع مختلفي دارند.
باقلاپلو: اين غذا در رديف غذاهاي تشريفاتي به شمار مي رود که به همراه گوشت سرو مي شود. نوع گوشتي که براي تهيه باقلا پلو استفاده مي شود اهميت زيادي در طعم آن دارد.
زرشک‌پلو: معمولا زرشک پلو در مراسمات عروسي ايراني ها متداولتر است که با استفاده از زرشک و زعفران تزئين مي شود. 

خدمات و محصولات صنعتی

 الکتروپمپ

 

 

 

خدمات و محصولات تولیدی

گروه تولیدی ‹‹ بهکام ››،لیوان کاغذی ، لیوان تبلیغاتی
گروه صنعتی تجاری ماروت، فروش دستگاه لیوان کاغذی تولید لیوان کاغذی
انواع کفپوش مهد کودک ساخت شرکت ارسون فوم

 

تولید و ساخت صنعتی